Despre noi

Misiunea noastră

Sunt Dr. Carina Devleminck medic specialist endodontie si profesez din anul 2005. Pentru mine, stomatologia este o profesie devenita pasiune.

Încă de la început am dorit să stabilesc o relaţie de încredere şi de prietenie, cu fiecare pacient în parte, pentru a-i putea reda sănătatea dentară şi pentru a-i oferi tratamente durabile în timp.

Am constatat că adesea există teamă şi reticenţă faţă de tratamentul stomatologic de aceea mă străduiesc de fiecare dată, să schimb aceste percepţii, ajutând cât mai multe persoane să aibă o dantură sănătoasă şi un zambet frumos.

De peste zece ani îmi îmbogăţesc experienţa şi cunoştinţele în domeniu, fiind preocupată constant, de educaţia mea medicală astfel incat să abordez fiecare caz cu profesionalism. Pentru a putea realiza ceea ce mi-am propus, am utilat cabinetul cu aparatură performantă şi am decis să nu fac rabat la calitatea materialelor pe care le folosesc.

Tratez cu rigurozitate etapele de dezinfecţie şi de sterilizare ale instrumentarului,  precum şi dezinfecţia aparaturii şi suprafeţelor de lucru, pentru a le oferi tuturor pacienţilor siguranţa unui mediu curat.
În elaborarea tratamentului stomatologic am pus pe primul loc interesul fiecărei persoane şi i-am oferit variantele terapeutice corecte şi adaptate nevoilor sale. Concepţia mea, în ceea ce priveşte profesia de medic, este bazată pe ascultarea şi înţelegerea dorinţelor pe care le are orice pacient.Astfel mă străduiesc să-i influenţez viaţa într-un mod pozitiv, prin ceea ce pot să ofer. De asemenea, încerc în mod conştient, să nu exercit această profesie cu blazare, şi să nu o transform într-o industrie.

Te aştept să discutăm cu răbdare, despre problemele tale dentare, şi să construim împreună zâmbetul frumos pe care ţi-l doreşti!